skräller till med ett inlägg

Blogga är inte riktigt min grej men ska väl kunna försöka med 2 inlägg per månad eller något så kanske Johan Carlsson blir lite nöjdare med mig ;) ! Jahapp vad ska ja skriva då ? ..

Innebandyn rullar på med fart och igår fick jag brev från Svenska innebandyförbundet och U19 landslaget. Är reserv till Euro Floorball Tour i Finland. Var inte så besviken över att inte komma med. Var ruggit bra spelare på uttagningen och endast några få 93or fick en plats i truppen. 

På Hibs fronten ser det bättre och bättre ut tycker jag. I juniorallsvenskan har det inte varit några problem än så länge. 10-4 mot Gs och 15-4 mot vålberg. Skönt med en bra start på serien där. Till Helgen väntar billingsfors hemma i Älvstranden halv 2 om jag inte minns fel.

På A-lags sidan har vi fått ihop 5 poäng på 4 matcher. Suddenvinst i premiären borta mot Runsten med 7-6.
Sedan hemmaförlust mot seriefavoriten Alba med 9-8. Efter det var det derby mot de rosa och ännu en uddamålförslut med 9-8. tråkigt att det aldrig kan studsa med oss de matcherna.. Men de måste ju vända det också. Förra Helgen kom äntligen de första 3 pinnarna. Borlänge besegrades med 12-10. väldigt skön seger !!

ikväll är det dags för ännu ett derby borta mot Lesjöfors/Filipstad. De leder just nu serien och har endast tappat 3 poäng.
Ikväll åker de på sin andra förlust.

Vi ska testa lite nya saker ikväll som förhoppningsvis ska fungera bra :).
19:30 är matchstart i Spångbergshallen.

#25

RSS 2.0