Spelare som gjort framsteg säsongen 09/10

Innebandysäsongen är slut förutom att det återstår en match kvar imorgon kl 16:00 i Älvstranden då norrbaggarna kommer på besök. I Norge ska även 3 av våra spelare vara med. Filip , Lie och Bogi.
Kom dit å kika :)

Det händer väldigt mycket under en innebandysäsong men tänkte skriva lite om de jag tyckt gått mest frammåt.
Vart ska man börja då ??

Ett lag bygger man bakifrån så börjar med Målvakt .

Victor Sjöstedt har gått frammåt enormt i mina ögon. Inte mycket speltid ifjol alls. Någon match men de var inte många. Iår har han varit ordinare i A-laget mycket välförtjänt. Uttagen i Värmlandslaget och där på sm också med i Allstar team. Och avslutade sin säsong på Bosön med landslaget. Helt okej säsong enligt mig !



Back Simon Larsson flyttade hit för innebandygymnasiet och de var ett lyckat val antar jag ? .
Simon är den som tagit många kliv frammåt iår. Bättre och bättre för varje match och träning.
Spelar stabilit hela tiden och är trygg i sig själv. Avslutade säsongen med någon A-lagsmatch.
Får nog se mer av han i A-laget nästa säsong.


Måste också nämna en back till, Sebastian '' Basti '' Nyborg. Gick från forward till back inför säsongen och de var ingen dum idé alls. Ruggig teknik, speluppfattning och ett vasst dragskott.
Säsongen gick bara uppåt för Basti och han fick börja lira med A-laget. Bästa back i sin premiärmatch i Div 2 sa väl en del.  Fick fortsatt förtroende och de gick kanon. Nästan...
Surahammar borta gick bra ända tills han sprang in i en närkamp och vred till sitt knä..
Borta resten av säsongen trodde alla men han lyckades vara tillbaka till Landskrona men han där göra 3 byten innan de var kört igen... Tungt! Nu har han iaf fått opertionstid så hoppas hoppas vi ser han till seriepremiären .




Forwarden som har ett berömt smeknamn som bäckström eller i själva verket är vad han tror heter iaf Andreas '' bengan'' Bengtsson. Bengan är en riktigt slitvarg ute på plan och gör alltid sitt jobb och lite till. Förlorar aldrig en närkamp förutom mot fingal då det kan ta stopp ibland.En spelare som är HATAD av motståndarlaget men som man älskar i sitt eget lag. Bengan har gjort en fin säsong och har varit med och kännt på Div 2 inneabandy.
Ser nog mer av han nästa säsong :)



Glöm inte att Imorgon Lördag är de match i Älvstrandshallen Då vi möter U19 landslaget för Norge. 16:00 !





För övrigt har vi i Hagfors IBS SM GULD

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0